top of page
royaltalenslogo.jpg

Amsterdam Acrylics - Pouring Medium

Vi har ingen produkter å vise her akkurat nå.

Et flytende akrylmedium spesielt beregnet til pouring teknikk. Det flyter godt utover til en fleksibel, blank film som ikke krakelerer og tørker vannfast. Amsterdam Pouring Medium kan blandes med akrylmaling og akrylblekk. Tilpass blandingsforholdet til du oppnår en siruplignende konsistens som er det ideelle til pouring teknikken. Med Amsterdam Pouring Medium kan man også oppnå den populære «celle effekten». Da tilsettes noen dråper med en blanding av Amsterdam Acrylic Binder og silikonolje i fargeblandingen. Dette er en mer eksperimentell metode, derfor er det lurt å gjøre noen tester først.​​

 • Tørker til en fargeløs, transparent, blank, fleksibel og vannfast film

 • Kan brukes ufortynnet eller blandet med akrylmaling eller akrylblekk

 • Kan tynnes med vann

 • For tykkere konsistens kan akrylbindemiddel tilsettes

 • Rør forsiktig for å hindre luftbobler

 • Brukes ved temperaturer over 10°C

 • Oppbevares frostfritt

Veiledning: 
 1. Hell Amsterdam Pouring Medium i flere kopper.

 2. Tilsett de fargene du ønsker, Amsterdam akrylmaling eller Amsterdam Ink. Rør forsiktig for å forhindre luftbobler. Tilpass blandingsforholdet til du oppnår en siruplignende konsistens. Kan tynnes med vann eller fortykkes med akrylbindemiddel, Amsterdam Binder.

 3. Om du ønsker celler, tilsett noen dråper silikonolje (ca. 5) og rør lett. Man kan bruke Pouring Medium uten å tilsette silikon om man ikke ønsker cellene.

 4. Hell fargene vekselvis over i en ny kopp

 5. Legg lerretet oppå koppen, hold godt fast slik at det ikke lekker og snu forsiktig rundt.

 6. Fjern koppen og la malingen flyte utover. Beveg og hell på lerretet slik at det flyter ut over alt.

 7. Silikonoljen løser seg ikke opp i malingen og dermed blir det cellestruktur. Cellestrukturen kan forsterkes ved kort oppvarming, for eksempel med en varmluftspistol.

bottom of page